Batterier till Mods

För att göra det lättare för dig har vi på Elekcig.se samlat alla de batterierna som passar till olika mods i denna kategori. Batteriet är en viktig del av din el-cigarett och du borde välja ett batteri som passar till din förbrukning. Brukar du din el-cigarett ofta kan det vara en bra idé att köpa ett starkt batteri så att du har mer tid mellan laddningarna. Välj dessutom ett batteri som passar till din el-cigarett. Det är viktigt att allt passar tillsammans.

Totalt 2 artiklar
LG | HG2 20A | 3000 mAh | 18650
När du behöver ett batteri med lite högre effekt än annars är H...
109.90 kr
Lägg i varukorg
1+
109.90 kr/st
Vision | Batteriladdare
Vision Laddare till eGo Aio batterier
39 kr
1+
39 kr/st
Totalt 1-2 av 2 artiklar

Vad gör en Mod annorlunda?

Mods är annorlunda E-cigaretter och de skiljer sig både visuellt och funktionellt från allmänna E-cigaretter. Visuellt kan man få mods i alla världens former och färger. Det är möjligt att få mods utformade som gammaldags pipor och i boxform. Ja det är faktiskt fantasien som sätter gränsen här. Funktionellt är det också oftast en annan upplevelse med mods. Mods är ofta men inte alltid kännetecknade av att ha några features som allmänna el-cigaretter inte erbjuder. Det finns alltså mods med skärmar, smarta knappfunktioner och mycket mer.

Starka batterier till Mods hittar du på Elekcig.se

Men likasom så mycket annat behöver också mods batterier. För att göra det lättare för dig som kunds har vi hos Elekcig.se samlat alla de batterierna som passar till olika mods i denna kategori. Batteriet är en viktig del av din el-cigarett och du borde välja ett batteri som passar till din förbrukning. Brukar du din el-cigarett ofta kan det vara en bra idé att köpa ett starkt batteri så att du har mer tid mellan laddningarna. Välj dessutom ett batteri som passar till din el-cigarett. Det är viktigt att allt passar tillsammans.

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.