Uwell

Uwell Caliburn är ett välkänt och respekterat varumärke inom e-cigaretter och vapingindustrin. Företaget, grundat i Kina, har specialiserat sig på att designa och tillverka högkvalitativa e-cigaretter och vapingtillbehör sedan det startade. Med fokus på innovation, säkerhet och användarvänlighet har Uwell Caliburn snabbt blivit en favorit bland vapers över hela världen.

En av de mest framgångsrika och populära produkterna från Uwell Caliburn är deras Caliburn podsystem. Detta lätta, bärbara och eleganta e-cigarettsystem har vunnit flera utmärkelser för sin prestanda och design. Caliburn podsystemet är enkelt att använda och ger en tillfredsställande rökupplevelse, vilket gör den till ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna användare.

Uwell Caliburn strävar efter att erbjuda produkter som är både säkra och hållbara. Företaget följer strikta kvalitetskontrollstandarder och tillverkar sina enheter med noggrant utvalda material. De använder även avancerad teknik för att säkerställa att deras produkter uppfyller de högsta säkerhetskraven.

Totalt 1 artiklar
Uwell Caliburn A2 Pods (4-pack, 2ml)
Pods tillhörande Uwell Ak2
188.90 kr
1+
188.90 kr/st
Totalt 1-1 av 1 artiklar
Logga in