Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Frukt

Aromer med smak av frukt

Nu behöver du inte längre oroa dig för att din banan eller apelsin ska mosas i väskan, här hittar du alla våra aromer som har en smakupplevelse av frukt! Skapa smakkombinationer av frukt i din egengjorda e-juice med hjälp av fruktiga aromer! 

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Varumärke
  1. Decadent Vapours26 varor
  2. FlavourArt23 varor
  3. I VG1 vara
  4. My Juice by Copsa2 varor
  5. Norrland7 varor
mindre
Smakvariant
Smak
VG / PG nivå
  1. 50 VG / 50 PG7 varor
  2. 70 VG / 30 PG1 vara
Andra kategorier
Sida

Totalt 59 produkter

Totalt 59 produkter
Sida

Totalt 59 produkter

Totalt 59 produkter

Aromer med smak av frukt 

Frukt är godis! Håller du inte med? Jo, tänkte väl det. Nu kan du hitta en mängd aromer för att skapa din egna e-juice med smak av olika frukter och fruktblandningar! Nu behöver du inte längre oroa dig för att din frukt ska bli dålig i vätskan, eftersom du nu kan vejpa och få smaken av nyplockade äpplen eller färsk banan. Upptäck vårt stora sortiment av fruktaromer idag hos oss på Elekcig.se! 

Blanda din egna e-juice med aromer med fruktsmak

För att blanda din egna e-juice behöver du basvätska och aromer. Välj aromer efter de smaker som du vill ha i din e-juice och blanda sedan dessa med basvätska. Då aromer är väldigt kraftiga i smaken är det av god idé att vara försiktig med arommängden och prova dig fram. Oftast räcker det med 1-5% arom i din e-juice blandning. Tänk även på att välja basvätska efter den VG/PG halt du önskar. Fördelningen mellan VG och PG ger olika effekter och de olika förhållandena mellan dessa kan ändra din upplevelse av din vape drastiskt. 

Aromer från olika märken

Du hittar en mängd aromer från olika märken hos oss på Elekcig.se. Vi har till exempel ett stort utbud av FlavourArt, Decadent Vapors, My Juice By Copsa, Capella och fler!