Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Menthol

E-Juice med smak av mentol

Gillar du en frisk smak av mentol? Då finns dessa e-juicer som smakar mentol och andra unika smakkombinationer med mentol! Varför inte testa en e-juice som smakar både tobak och mentol, eller mentol och vanilj eller mentol och bär? Här finner du en mängd olika kombinationer och förhoppningsvis kan du finna din nästa mentolfavorit här hos oss på Elekcig.se!

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Varumärke
 1. Fcukin Flava1 vara
 2. Fruit Freeze2 varor
 3. Halo10 varor
 4. Hangsen8 varor
 5. I VG2 varor
 6. Liquideo2 varor
 7. N-One6 varor
 8. Nasty Juice2 varor
 9. Norrland5 varor
mindre
Typ av e-juice
 1. Färdigblandad e-juice6 varor
 2. Shortfills4 varor
Smakvariant
Smak
Nikotinnivå
 1. 0 mg27 varor
 2. 1.5 mg2 varor
 3. 3 mg6 varor
 4. 6 mg16 varor
 5. 12 mg18 varor
 6. 18 mg15 varor
 7. 20 mg8 varor
VG / PG nivå
 1. 30 VG / 70 PG10 varor
 2. 40 VG / 60 PG1 vara
 3. 50 VG / 50 PG13 varor
 4. 70 VG / 30 PG5 varor
 5. 80 VG / 20 PG2 varor
Andra kategorier
Sida

Totalt 39 produkter

Totalt 39 produkter
Sida

Totalt 39 produkter

Totalt 39 produkter

Friska smaker av mentol till din E-cigarett

E-juicer med mentol- och mintsmak är klar friskare i smaken än traditionell tobak, vilket kan göra rökandet lättare och luftigare ifall man inte är så van vid det. Vi för till exempel en E-Juice med spearmint smak likasom den du känner av tuggummi. Spearmint smaken är riktigt frisk, ett härligt val. Den är inte heller syntetiskt i smaken, vilket är ett problem som man ofta har med andra typer av E-vätskor som inte håller samma kvalitetsnivå som våra E-vätskor på Elekcig.se. Utöver de traditionella mentolsmakerna, kommer du också hitta mer exotiska smakupplevelser. Vi för till exempel en Mojtio-variant i vårt sortiment. Den klassiska smaken av en god Mojito kan leda tankarna till varmare regioner och till stranden i Sydeuropa. En sak som gäller för alla våra mentolvarianter är att de är härligt friska i smaken och det är en bra idé att välja en av dessa ifall man inte gillar tung tobaksmak utan föredrar lättare upplevelser, som kan känna lite återuppväckande.

Välj bland våra många olika varianter

Det är också en bra tanke att välja fler av våra olika typer av E-juice ur vårt sortiment, så att man kan välja bland ens E-vätskor och njuta av den man känner mest för beroende på humöret och situationen.