Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Kaffe

E-Juice med smak av kaffe

Denna dryck är populär bland många på morgonen. Men varför bara avnjuta den till frukosten? Nu kan du uppleva kaffesmaken i en annan form - i ångform från din e-cigarett! Varför inte investera i en e-juice med smak av kaffe som du kan njuta av när du vill och vart du vill? Vi har en mängd e-vätskor med kaffesmak och med smakkombinationer som förhöjer din kaffeupplevelse! 

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Varumärke
  1. Hangsen2 varor
  2. Milk Drop1 vara
mindre
Smakvariant
Smak
Nikotinnivå
  1. 0 mg3 varor
  2. 6 mg2 varor
  3. 12 mg2 varor
  4. 18 mg2 varor
VG / PG nivå
  1. 30 VG / 70 PG2 varor
  2. 70 VG / 30 PG1 vara
Andra kategorier

Totalt 3 produkter

Totalt 3 produkter

Totalt 3 produkter

Totalt 3 produkter

En av de populäraste dryckerna, som smak i din E-cigarett

Många svenskar kommer nästan inte ur sängen på morgonen innan de har druckit den första koppen av varmt morgonkaffe. Varför inte ta den upplevelsen ett steg vidare? E-vätskan med kaffesmak från Hangsen har samma mjuka och fylliga smak som du känner från en god kopp kaffe. Är du alltså en av de många kaffeälskarna i landet och vill njuta av den goda smaken av kaffe hela dagen, är Hangsen Kaffe kanske rätt för dig.

Perfekt smak att blanda

En del personer tröttnar till och med på sina absoluta favoritsmaker. Att blanda E-vätskor av olika smaker med varandra kan ge favoritsmaken den variation som krävs för att man inte ska tröttna lika lätt.
Smaken är ju som det klassiska talesättet säger, delad. Därför ska man inte tveka att testa sig fram. En populär blandning är Hangsen Vanilj och Hangsen Kaffe.