Chat with us, powered by LiveChat
Köp 1 Vaptio Razor och få 3 x pods gratis - Köp ​här

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Tobak

E-Juice med smak av tobak

Kanske är du sugen på en vape med tobakssmak? Då kan dessa e-juicer vara något för dig! Här hittar du ett stort sortiment av e-juicer som innehåller tobakssmaken men som även kan finnas i spännande smakkombinationer. Till exempel så har vi e-juicer som har en sammansvetsad smak med kola och tobak, eller en med smak av kakor och tobak, eller en med äpple och tobak… ja, du förstår nog. Det finns många smakkombinationer med tobak och här hittar du dem!

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Varumärke
 1. Halo9 varor
 2. Hangsen10 varor
 3. Liquideo4 varor
 4. Nasty Juice2 varor
mindre
Typ av e-juice
 1. Shortfills3 varor
Smakvariant
Smak
Nikotinnivå
 1. 0 mg21 varor
 2. 1.5 mg1 vara
 3. 3 mg9 varor
 4. 6 mg17 varor
 5. 10 mg3 varor
 6. 12 mg16 varor
 7. 15 mg3 varor
 8. 18 mg15 varor
 9. 20 mg3 varor
VG / PG nivå
 1. 30 VG / 70 PG13 varor
 2. 50 VG / 50 PG8 varor
 3. 70 VG / 30 PG3 varor
Andra kategorier
Sida

Totalt 26 produkter

Totalt 26 produkter
 1. N-one | Engångspod
  49,00 kr79,00 kr
  Köp nu
Sida

Totalt 26 produkter

Totalt 26 produkter

Autentisk tobaksmak till din E-cigarett

Utöver den höga kvaliteten för vi också ett brett urval av tobak hos Elekcig.de. Du kommer hitta tobak med smak och arom av allt från eukalyptus till vanilj till helt vanlig tobak och mycket, mycket mer. Därför är det också populärt bland många av våra kunder att gå på upptäckt i vårt stora universum av tobak och utnyttja möjligheten att prova nya smaker. Man kan dock också hålla sig vid den kända favoriten efter man har hittat en. Vi från Elekcig.se rekommenderar att du ta en titt på vårt stora urval av olika tobaksmaker och typer. Varje produkt har en kort beskrivning som ska hjälpa dig att hitta rätt.

Välj hur mycket nikotin du vill ha

För våra produkter kan du också välja hur mycket nikotin tobaken ska innehålla. Annan bra information eller bonus information är också att för att din tobak skulle innehålla mycket nikotin om du tidigare har rökt mycket och nikotinmängden skulle vara lägre ifall du inte har rökt så mycket. Vi har dessutom produkter helt utan nikotin med vilka du kan njuta av enbart de härliga smakaromerna.

Ifall du är helt ny till E-cigaretter är du alltid välkommen att kontakta vårt kundcenter hos Elekcig.se. Vi kan guida dig igenom vårt universum av tobak till E-cigaretter och är säkra att vi kan vara av hjälp om du har svårt att hitta den rätta tobaken.