Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Tillsatser

Tillsatser kan likna aromer, då de har till stor del samma karaktäristiska. Skillnaden är att tillsatser ger en speciell karaktär och funktion till din redan färdigblandade e-juice eller shake & vape, medan aromer är tillför enbart smak och är något du använder för att skapa din egna e-juice. Till exempel om du vill ha en e-juice med mer sötma eller med en kylande effekt på din e-juice så kan du använda dig av tillsatser. Upptäck våra tillsatser här nedan, kanske hittar du en effekt som du vill ha på din e-juice? 

Vi kan inte hitta produkter som matchar valet

Tillsatser

Tillsatser är en form av arom som inte har en smaksättning i sig själv, utan snarare ger din e-juice en smakeffekt. Den är därför smaklös men effektfull! Önskar du till exempel att få ett kylande avslut på din vape så kan du välja en tillsats som inte påverkar smaken på din e-juice men som ger dig en kylande känsla. Kanske vill du få lite mer sting i din egengjorda e-juice men känner att du inte vill blanda i fler smaker, då är en tillsats med kryddig upplevelse något för dig.

 

Tillsatser och e-juice

Om du vill blanda i en tillsats för att skapa en ny karaktär till din e-juice, shortfill eller egengjorda e-vätska behöver du enbart tillsätta 1-3% av önskad tillsats. Tillsatserna är starka och det krävs därför inte mycket för att ge effekt.

Notera att du aldrig bör inta tillsatsen i sin rena form, den ska alltid blandas ut med e-vätska. Undvik att få vätskan i kontakt med hud och ögon.

Tillsatser märken

Tillsatser är något som blir mer och mer populärt, och det finns inte många märken som skapar det (ännu!). Vi på Elekcig.se har ett stort utbud av tillsatser från Avoria! De har tillsatser som ger sötma, kryddighet, syrlighet, kyla och fler! Hitta din nya tillsats idag, skapa nytt liv till din e-vätska!