Vape penna

I denna kategori kan du hitta en mängd Elcigaretter som är lite mindre till storleken och smidigare att bära med sig - lika smidiga och stora som en penna! Trots sitt lilla yttre så är de allra flesta väldigt kraftfulla i sin teknologi. Kanske vill ha en smidig Elcigarett för när du är på språng? Du hittar alla penn-stora elcigaretter här! 

Totalt 6 artiklar
Hangsen | eGo-C1+ | Startkit
En nyare version av eGo-CE4 Single E-cigarett kit! Detta kit har en hel del förb...
iJust 3 | Startkit 3000mAh | Eleaf
Den populära iJust 3 med Ello Duro-tanken är en e-cigg som ger massor av smak ...
JoyeTech | eGo Aio 1500mAh | Jubileumsutgåva
Med anledning av att Joyetechs eGo AIO har funnits på marknaden i tio år v...
JoyeTech | eGo Aio 1500mAh | Startkit
Joyetech eGo AIO är en e-cigarett med en vätskekapacitet på 2ml och finns...
VEIIK | Airo | Podsystem
AIRO från VEIIK är en open-pod-system vape med två stycken påfyllnin...
VONT | Device Kit 10mg | 3-pack
Vont Pod Kit är en e-cigarett som är användarvänlig och har en enkel...
199 kr
Lägg i varukorg
Totalt 1-6 av 6 artiklar

Vad är en vape pen?

En elcigarett behöver inte vara stor eller klumpig. Faktum är att de allra flesta elcigaretter är väldigt smidiga att ta med sig, men dessa elcigaretter tar plats på prispallen över smidighet och nätthet eftersom de nämligen inte är mycket större än en vanlig penna! Dessa elcigaretter drivs oftast av mindre och/eller inbyggda batterier och tanks och är lätta att hantera.

 

Vape penna har inte en display och det är sällan möjligt att ändra på dess inställningar. Detta faktum gör att pen kits passar nybörjaren till elcigaretter väldigt väl, då det inte krävs större kunskaper för användning. De kan även passa bra för den vana vejparen när man är på språng och inte har tid eller ork att vrida och vända på inställningar till elcigaretten.

 

Vissa elcigaretter kräver att du trycker på en knapp när du ska vejpa, en aktiveringsknapp. Det finns däremot de modeller som inte har en aktiveringsknapp, där du enbart behöver andas in från munstycket. Hos oss på Elekcig.se hittar du olika varianter på dessa pen kits, både de med aktiveringsknapp och de utan.

 

Vape pen är, även om de har en kompakt storlek och det mesta är inbyggt, oftast delningsbara för att underlätta rengöring. Rengöring av din elcigarett är viktigt för att du ska få så bra smakupplevelse som möjligt samt för din hälsas skull. Din tank behöver rengöras från gammal e-juice frekvent, samt så är det bra att rengöra mellan påfyllning av ny e-juice så att det inte uppstår konstiga smakblandningar. Coils tenderar även att brinna ut och behöva bytas ut inom några veckor av användning. Pen kit är ofta enkla att avmontera och montera ihop igen.

 

Du kan justera luftflödet på många av modellerna av pen kits. Att justera luftflödet kan göra mycket för smakupplevelsen.

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.