Mods utan batterier

I denna kategori finner du högkvalitativa och smarta mods som inte kommer med inbyggt batteri eller inkluderat batteri. Du måste fortfarande ha ett batteri för att din mod ska fungera, men dessa batterier är inte inkluderade eller inbyggda. Det som ofta krävs för dessa mods är starkare batteri som håller längre och är mer kraftfullt. Du hittar alla våra mods utan batteri här! 

Totalt 1 artiklar
Eleaf | Eleaf iStick Pico TC 75W Mod | Box | Mod
Eleaf iStick Pico TC 75W är en mycket kraftfull men kompakt mod, som du kan anv...
349 kr
1+
349 kr/st
Totalt 1-1 av 1 artiklar

Mod med utbytbara batterier - Vilka är fördelarna?

När man ska köpa en mod idag behöver man bland annat bestämma sig för om man vill ha en mod med inbyggt eller utbytbart batteri. De vanligaste utbytbara batterierna som används till mods är av batteriformatet 18650.
Man kan i generella drag säga att de mer avancerade och kraftfulla moddarna drivs av utbytbara batterier. En stor fördel med att välja en mod med utbytbara batterier är att man genom att ha med sig reservbatterier, när som helst och var som helst, på bara några sekunder kan byta de urladdade batterierna mot fulladdade. En annan fördel är att man med utbytbara batterier enkelt kan byta ut gamla utslitna batterier mot nya, utan att behöva köpa en helt ny mod.
Glöm ej att köpa till batterier när du väljer en mod med utbytbara batterier!

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.