Mods utan batterier

I denna kategori finner du högkvalitativa och smarta mods som inte kommer med inbyggt batteri eller inkluderat batteri. Du måste fortfarande ha ett batteri för att din mod ska fungera, men dessa batterier är inte inkluderade eller inbyggda. Det som ofta krävs för dessa mods är starkare batteri som håller längre och är mer kraftfullt. Du hittar alla våra mods utan batteri här! 

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
En vape-mod är en anordning som används för att ånga e-vätskor. Den har olika funktioner såsom att justera temperaturen och effekten på ångproduktionen. Vape-mods kan vara avancerade med skärmar och anpassningsbara inställningar eller enklare för en mer grundläggande vaping-upplevelse. De drivs vanligtvis av batterier och kan anslutas till olika typer av vape-tillbehör.
En mod är främst avsedd för erfarna användare inom vaping-världen. De som har kunskap om grundläggande vaping-koncept, säkerhet och hur man använder avancerade vape-enheter kan dra nytta av en mod. Det krävs oftast en förståelse för batterihantering, ohms lag, och användning av olika inställningar som temperaturkontroll och effektläge.
Priset på en mod kan variera beroende på märke, modell och funktioner. Generellt sett kan en mod vara relativt dyr jämfört med enklare vaping-enheter som pennor eller podsystem. De har ofta mer avancerade funktioner och möjligheter till anpassning, vilket kan påverka priset. Vissa moddar kan vara mycket dyra på grund av materialkvalitet, avancerad teknik och design.

10 Frågor om e-cigg10 frågor om e-cigg
Är vaping dåligt för dig?är vaping dåligt för dig?
Billiga vape mods i vår outletBild 1
Logga in