Aspire vätskebehållare och tankar

är hittar du vårt sortiment av Aspire vätskebehållare. Vätskebehållaren är en stor del av en E-cigarett, i alla fall om du vill ha smak också och inte bara själva ångan. Vätskebehållaren är var du har din E-juice och därmed är det också varifrån smaken kommer. Smaken är det som gör hela upplevelsen med el-cigaretter. Med en Aspire vätskebehållare säkrar du dig en produkt med bevisat kvalitet som du lätt kan köpa utan att oroa dig.

Totalt 1 artiklar
Aspire | Nautilus 2 | 2 ml
Du fyller på din Nautilus 2 från toppen genom att skruva av hela den övre...
319 kr
Totalt 1-1 av 1 artiklar

Information om Aspire vätskebehållare

Aspire är ett ansett företag i E-cigarett världen och har många års erfarenhet. Det betyder att du kan känna dig trygg vid köp av en Aspire vätskebehållare. Du kommer, lika som många andra, får en otrolig populär produkt av högsta kvalitet. Vätskebehållarna från Aspire finns i många olika designer. Du kan därför välja fritt utav en lång rad produkter och hitta precis den vätskebehållare som du tycker mest om. Det finns ovala, nästan fyrkantiga och helt slanka modeller, alltså garanterat någonting för varje smak. De flesta av Innokins vätskebehållare är framställda i rostfritt stål och starkt glas som ger dig möjlighet att se din vätska i tanken. Du kan alltså alltid beundra de flotta färger av E-juicen när du tar fram din el-cigarett.

Tankar som är lätt att byta ut

Skulle du behöva en extra behållare eller om det är tid att byta ut den gamla är det inte någon besvärlig process. Vätskebehållaren är otroligt lätt att skruva på och det tar bara några sekunder innan du kan köra på igen. De olika vätskebehållarna har sina egna coils och genom att klicka på de olika produkterna kan du läsa om deras olika motstånd och bestämma vilken som passar dig bäst.

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.