Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Samsung batterier till E-cigaretter

Tyst men smidigt har internationella superkändisföretaget Samsung klivit in i elcigarettens värld och skapat högkvalitativa och pålitliga batterier till elcigaretter! Du hittar ett stort utbud av deras batterier här nedan! 

Vi kan inte hitta produkter som matchar valet

Kvalitet, som håller i längden

I och med att konceptet av E-cigaretten fortfarande är relativ ny så måste man som ett företag av Samsung storlek kommer in på området tyst och långsamt, för att det finns så mycket information som ska samlas in för att kunna leverera de bästa produkterna. Det koreanska företaget har gjort detta och sedan lanserat 18650 batterier som inte bara består av den kända Samsung kvalitén utan också håller väldigt länge på grund av deras höga mAh. Förkortningen mAh står för milliampere timme och jo högre mAh desto längre håller ett batteri. Som jämförelse finns det E-cigarett batterier på 650 mAh medan Samsungs batterier har 2000 – 3000 mAh. Det skulle ge dig en indikation på hur mycket längre hållbarhet dessa batterier från Samsung har innan du behöver ladda dem igen.

Samsung batterier erbjuder alltså den vanliga höga kvalitén man känner från företagets andra elektroniska enheter och det till ett bra pris. Letar du efter batterier som håller länge så är den stabila Samsung ett bra val som batterileverantör.