Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

13 Sins

13 Sins E-juicer - Kvalitet från England

13 Sins är ett Engelskt företag som producerar e-juice i London. Deras mål är att skapa e-juicer som passar allas tycke och smak. De tar mycket inspiration från internationella street food kulturen.  Konstverken som är illustrerade på respektive flaska är skapade av streetartisten Fin Dac för att visuellt representera karaktären hos varje smak.

Vi kan inte hitta produkter som matchar valet

Handla en vätska från 13 Sins

Elekcig.se har ett stort urval av 13 Sins E-vätskor som är tillägnad den kvalitets- och prismedvetna konsumenten. Om du har slut på vätska kan du tänka på ditt personliga lager genom att beställa redan idag. Du kan förmodligen hitta din föredragna variant i vårt stora sortiment.
E-vätska från 13 Sins säljs med stora volymer just nu, men naturligtvis ser vi till att vi alltid har de mest populära sorterna i lager. Du kan alltid få din E-Vätska av högsta kvalitet när din nuvarande inventering tar slut.
Letar du efter en specifik variant som inte ingår i vårt sortiment för tillfället, var god kontakta oss. Vi lyssnar alltid på våra kunder och önskemål om nya produkter och förslag till förbättringar mottas med stor tacksamhet.

En mängd olika smaker

Vi säljer E-Vätska från 13 Sins i många olika smaker, så ta en titt på vårt sortiment och se om du hittar din favoritsmak. Lagret utvidgas kontinuerligt, så du rekommenderas att hela tiden hålla koll på vårt sortiment.
Vi erbjuder snabb leverans av E-vätska till hela landet, så du behöver inte ha en vätska längre än vad som är mest nödvändigt. Om du köper mycket, slipper du även tänka på kostnader för frakten då vi erbjuder gratis frakt vid större order. Du får också en längre avkastning när du registrerar dig som kund.
E-vätskor från 13 Sins köps som aldrig tidigare, så om du ännu inte har kommit att lära känna tillverkarens produkter, så det är dags.