Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Xbud E-Juice - Kvalitet utöver det vanliga

XBud är tillverkad av den franska producenten Liquideo, men är en produktserie som har fått mycket internationellt uppmärksamhet. Liquideo ville skapa en e-juice serie som var i lite av det lyxigare laget och då framställdes XBud. 

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Smakvariant
Smak
Nikotinnivå
  1. 0 mg8 varor
  2. 3 mg8 varor
  3. 6 mg8 varor
  4. 10 mg8 varor
  5. 15 mg6 varor
VG / PG nivå
  1. 30 VG / 70 PG2 varor
  2. 35 VG / 65 PG2 varor
  3. 40 VG / 60 PG3 varor
  4. 60 VG / 40 PG1 vara
Andra kategorier

Totalt 8 produkter

Totalt 8 produkter

Totalt 8 produkter

Totalt 8 produkter

Xbud - Bara de renaste och finaste smakerna

Xbud skiljer sig från andra E-vätskor genom att vara framställd av de renaste och mest utsökta varorna som innehåller de bästa aromerna och smakerna. Alla produkter är dessutom kontrollerade av den franska hälsomyndigheten och uppfyller alla EU krav omkring E-juicer.

Ett brett urval av E-juicer

Bland vårt sortiment av Xbud E-juicer finns varianten Pin Up som är en helt fantastisk E-juice. Med en aning av färska frukter, en mer dominerande söt banansmak samt en tillsättning av lite socker har den snabbt blivit en favorit på den franska marknaden och vi är säkra på att du också kommer gilla den.

Det hade varit fel att inte också framhålla alla Xbuds andra E-juicer av vilka var och en är helt fantastisk. Både Gold Tiger och Sherkhan är bland E-rökarnas favoriter men det beror såklart på vilken smak och arom du föredrar. Om du klickar på de olika produkterna kommer du till en kort beskrivning av varje E-juice som hjälper dig bestämma vilken av Xbuds E-vätskor som passar bäst till dig.