Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Hangsen Mods

Här hittar du mods från det internationellt välkända företaget Hangsen! Hangsen har levererat en hel del nyheter på sistone, och vi på Elekcig är inte sena med att ta emot dem med öppna armar. Dessa mods är inte minst nytänkande och smidiga i handen. Ta med dem på arbetsresan, till släktträffen eller vart som helst i din vardag - den diskreta och stilrena designen ger dig många fördelar. 

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Färg
Andra kategorier

Totalt 1 produkter

Totalt 1 produkter
  1. Hangsen | IQ 3S  | Mod
    219,00 kr

Totalt 1 produkter

Totalt 1 produkter

Mods från Hangsen 

Hangsen mods är inte bara nytänkande, de är även stilrena med sin simpla och slitstarka design. Hangsen har producerat mods som är användarvänliga och samtidigt funktionsrika. Hangsen har med dessa mods tagit ett nytt steg i elcigarettsbranschen och även skapat en ny syn på företaget. Vi på Elekcig.se är säkra på att Hangsen är ett företag som är här för att stanna! 

Mods 

Mods är själva huvuddelen som innehåller batteri, eventuell LED-skärm, aktiveringsknapp och fungerar som den del du håller din elcigarett. Modsen avgör oftast 80% av din elcigarett storleksmässigt. Man kan säga att det är i modsen de elektriska processerna sker!