Allt om E-cigaretter → Information om E-cigaretter och mer

Nyhet

Vi vill alltid att våra kunder ska få den bästa av service. Därför har vi nu lagt till produkt/guidevideor till varje produkt här på sidan. Varan blir noga genomgången och det blir grundligt förklarat hur man ska använda produkten. Vi hänvisar till dessa videor innan du testar varan. Du hittar filmerna under varje produkt, eller så kan du se dem på vår YouTube-kanal.

Vad är en E-cigarett?

En E-cigarett eller Elektronisk Cigarett är det nya innovativa svaret på de gamla skadliga cigaretterna. De elektroniska cigaretterna är ett fantastiskt alternativ och de används idag av miljoner människor världen över! E-cigaretten är designad och skapt för att stimulera din rökupplevelse men utan att innehålla över de 4000 kemiska ämnen som vanliga cigaretter innehåller, varav flera är giftiga och cancerframkallande. E-cigaretten framkallar inte rök, utan istället ofarlig ånga. Man kan själv välja om man vill röka e-vätska med nikotin eller om man bara vill använda sin e-cigarett med en av de många olika smakvarianterna. E-cigaretten innehåller således inga cancerframkallande ämnen och då de inte heller innehåller tobak utsätter du inte din omgivning för passiv rökning. E-cigaretten omfattas inte av lagen om rökning vilket betyder att den fritt kan användas på de flesta ställen där det annars råder rökförbud. Det gäller tillexempel varuhus, restauranger, arbetsplatser, tunnelbanestationer, en del flyg och vissa flygplatser. För att undvika problem är det dock bäst att fråga för säkerhets skull om du tvivlar.En E-cigarett består av ett batteri, en atomizer och ett munstycke. Batteriet överför ström till atomizern och atomizern värmer därefter upp vätskan. Du tar ett sug och inhalerar som du normalt gör med en vanlig cigarett. Ångan du inhalerar känns och ser mycket ut som vanlig rök. Har du en e-vätska med nikotin kommer din inhalering ge dig ett halsknaster likt det du känner när du röker starka, vanliga cigaretter eller cigaretter utan filter. Batterierna kan fås i olika storlekar och färger, de laddas med hjälp av en laddare som följer med.

Vad är E-vätska?

E-vätska är den vätska eller smak-arom som du röker från din e-cigarett. E-vätska kan vara baserat på två ting. PG base eller VG base. PG står för propylene glycol och VG står för glycerin. Båda delar är oskadliga vid inhalering och är fantastiska för att skapa ånga. De olika smakvarianterna görs av naturliga smakaromer som alla är godkända för livsmedel. Hos elekcig.dk kan du välja mellan ett hav av förstklassiga smakvarianter på din e-vätska. Du kan också välja om din e-vätska ska vara med eller utan nikotin och vilken nikotinstyrka du vill ha.

Vilken nikotinstyrka ska jag välja?

Ditt val av nikotinstyrka beror på ditt nuvarande förbruk av normala cigaretter. Hos Elekcig.se har vi ett stort utbud av e-vätskor med både olika tobakssmaker och exotiska och friska fruktsmaker. Vi varierar ständigt vårt sortiment och strävar hela tiden efter att kunna uppfylla våra kunders olika önskemål.

  • 0 mg - innehåller inte nikotin utan enbart smakarom.
  • 6 mg – Till dig som har rökt mindre än 10 cigaretter om dagen.
  • 12 mg – Till dig som röker cirka 10- 15 light-cigaretter om dagen.
  • 18 mg – Till dig som röker cirka 20 cigaretter om dagen.
Logga in