Chat with us, powered by LiveChat

Nyheter omkring E-cigaretter - Se vår blogg här

 • 10 frågor som alla E-cigarett nybörjare behöver svar på

  10 frågor som alla E-cigarett nybörjare behöver svar på

  Är du ny till E-cigaretter? Eller har du inte ens börjat med dem än? Då har du säkert några frågor du önskar svar på.

  Posted in: E-Cigaretter
  22 oktober 2018 No comments
 • Vad betyder Ohm och Volt?

  Vad betyder Ohm och Volt?

  När du har kollat runt efter vätskebehållare och förångare/coils, har du garanterat stött på ”Ohm”-styrka. Många av våra vätskebehållare och förångare finns att köpa i olika Ohm-styrkor. Självklart ska du i förväg veta vad Ohm är, det kan dock vara förvirrande, du kanske bara önskar få prova våra nya vätskebehållare eller vill byta förångaren/coilen. Jag vill försöka i denna guide, förklara tydligt vad ”Ohm-styrka” faktiskt är och vad det betyder för din E-cigarett.

  Posted in: E-Cigaretter
  20 september 2018 No comments
 • E-Pipor - Allt du behöver veta!

  E-Pipor - Allt du behöver veta!

  Traditionella tobakspipor har varit det äldsta sättet att röka tobak på. En e-pipa har samma formfaktor som en traditionell tobakspipa men används för att vejpa e-juice med hjälp av elektronik. Den består av en skål, skaft och munstycke precis som originalet. 

  #E-cigaretter , #E-Pipor
  Posted in: E-Pipor
  19 september 2018
 • E-cigarett biverkningar - Vad alla ångare borde veta

  E-cigarett biverkningar - Vad alla ångare borde veta

  #E-cigaretter , #Hälsa
  Posted in: Hälsa
  5 september 2018 No comments
 • E cigg butik Västerås

  E cigg butik Västerås

  Västerås är en stad med några fysiska återförsäljare av e cigaretter, men om du vill köpa en ny e cigg, behöver du inte besöka en eller flera fysiska butiker. Du kan med fördel att handla hos en e-handlare istället. Det finns massor av fördelar med detta. Bland annat erbjuds du ett bätre sortiment, lägre priser och det kräver inte så stor ansträngning för dig som kund. Elekcig.se säljer och levererar e cigg och tillbehör till kunder i Västerås, så varför skulle du missar våra många erbjudanden?

  #E-cigaretter , #E-Vätskor
  Posted in: E-CigaretterE-VätskorShortfillsAromerTankarModsCoilsTillbehör
  5 september 2018 No comments
 • E cigg butik

  E cigg butik

  Du hittar svar på detta genom att gå på en promenad i ditt område där det sannolikt kommer att finnas en eller flera butiker som säljer e cigaretter. Men förvänta dig inte att du hittar ett stort urval av e cigaretter i fysiska butiker, eftersom de flesta affärer är mycket små och har därmed ett begränsat utbud.

  #E-cigaretter
  Posted in: E-CigaretterE-Vätskor
  4 september 2018 No comments
 • E cigg butik Södertälje

  E cigg butik Södertälje

  Det har under många år varit möjligt att köpa e cigaretter i fysiska butiker, om du bor i Södertälje eller i omnejd kring staden. Det finns dock ingen anledning till varför du ska känna dig tvingade att handla i din lokala butik, då det finns mängder av bra e-handlare som säljer e cigg online. Här får du en genomgång om vilka fördelar det finns med att handla dina e cigg online. 

  #E-cigaretter , #E-Vätskor
  Posted in: E-CigaretterE-PiporE-VätskorShortfillsAromerTankarCoils
  1 september 2018 No comments
 • E-cigaretter i Stockholm

  E-cigaretter i Stockholm

  Ska du skaffa dig en E-cigg i Stockholm? När du tänker gå ut och köpa en e cigg i Stockholm så är det såklart viktigt att du försöker hitta ett ställe för att köpa din nya E-cigarett där priset inte är alldeles för högt. Du kan med andra ord hitta en e-cigg butik i Stockholm där du kan få en E-cigarett till ett pris som är ganska fair samtidigt som du kan få riktigt bra kvalitet.

  #E-cigaretter
  Posted in: E-Cigaretter
  18 augusti 2018 No comments
 • E-cigaretter i Malmö

  E-cigaretter i Malmö

  Om du letar efter elcigg i Malmö så kommer du har möjlighet att köpa precis den varianten du är ute efter. Det säls flera olika typer av e cigaretter i Malmö och du kommer säkert hitta rätt utan problem. Du måste bara veta var du ska leta! Du kan alltså absolut gå ut och köpa din e-cigarett i en e-cigg butik i Malmö. Du borde dock också tänka på att det kan ha vissa fördelar att köpa e cigaretter online.

  Posted in: E-Cigaretter
  18 augusti 2018 No comments