Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Om Elekcig

Vi erbjuder en mängd olika märken inom E-Cigarettbranschen. Här hittar du e-cigaretter från stora tillverkare som exempelvis Eleaf, Joyetech och Innokin. Vi har även ett av skandinaviens största sortiment när det gäller E-Juicer.

Vår Vision
Att bli det mest pålitliga och största leverantör av mer hälsosammare alternativ på tobaksmarknaden i Europa 
Vårt Mål
Att vara det företag som kan erbjuda högst konsumentnärhet, laglig överensstämmelse, den bästa servicen och den största utbudet av produkter i branschen
Vår Historia
Elekcig.se är en svenskägd webbutik som säljer E-cigaretter, E-vätska och tillbehör i hög kvalitet. Webbutiken öppnade den 10 August 2013. För oss är det mycket viktigt att våra kunder enkelt har tillgång till support, det är därför vi försöker vi vara online den största delen av dagen. Vi sitter redo att svara på chatten, som du hittar nere i högra hörnet. Att handla hos Elekcig.se är en kvalitetsstämpel i själv. All vår personal har goda kunskaper om produkterna vi säljer och vi behandlar alla lika – oavsett om du bara vill ha hjälp att välja E-vätska, vätskebehållare eller vill veta mer om de avancerade E-cigaretterna. Elekcig.se är grundat av tidigare rökare som själva använt E-cigaretter för att sluta. Det är därför vi inte tvivlar på att e-cigaretter har en positiv påverkan på kroppen jämfört med de vanliga skadliga cigaretter. Är du mer nyfiken på E-cigaretter kan du läsa mer om dem HÄR. Vi på Elekcig.se strävar ständigt efter att förbättra våra produkter, därför är vi alltid med från starten av själva produktionen så vi kan vara säkra på att ni som kunder alltid får bästa kvalitet. Vi är stolta över att kunna säga att vårt utbud av E-cigaretter är bland världens bäst säljande. Alla våra produkter är av högsta kvalité och är CE-märkta.
Stort sortiment för stor kundnöjdhet
Vi erbjuder en mängd olika märken. Vi erbjuder e-cigaretter från stora tillverkare som Eleaf, Kangertech, Joyetech och Innokin. Även när det gäller E-Juice vill vi erbjuda ett brett urval. Hangsens prisvärda E-Juicer finns i över 40 olika smaker. Dessutom har vi e-vätskor från tyska Avoria och de amerikanska klassikerna från HALO. Under tiden har vi också utökat vårt sortiment till att inkludera de populära franska delikatesserna från Liquideo och Xbud. Förutom E-Juicer har vi även ett stort sortiment av Shortfills, Aromer, Baser och Nikotinshots. Hos Elekcig.se hittar du ett suveränt urval av e-cigaretter och relaterade kategorier. Vi har alltid ett brett urval så att du aldrig behöver handla hos andra leverantörer. Och om inte det skulle vara nog har vi även suveräna priser, bra leverans och en fantastisk helhetsupplevelse. Här kan du beställa med gratis leverans och om du har förslag eller frågor är det bara att kontakta oss.
Professionell Kundservice
Hos Elekcig.se prioriterar vi högt att våra kunder har lätt tillgång till support. Vi är ofta online så att du kan kontakta oss via chatten nere i högra hörnet av websidan. Du kan även skicka ett mail till [email protected] så kontaktar vi dig snabbast möjligt. Handlar din fråga om en specifik beställning ber vi dig vänligen om att ange ditt ordernummer. Behöver du hjälp snabbt eller svar på dina frågor – kontakta oss! Vår kundservice är alltid glada att kunna hjälpa till. Vi besvarar din skriftliga förfrågan inom 24 timmar (vardagar).
E-Cigaretter för alla användare

Elekcig har ett stort urval av e-cigaretter från hela världen. Se vårt sortiment här