Norse Impact AB är Nordens snabbast växande koncern inom non - smoke segmentet. Detta segment utgörs av lagliga nikotinprodukter som ersättning för den mycket skadliga röktobaken. Bolagets löpande verksamhet finns främst i Norge, men även i hela Norden och Storbritannien.

Företaget är särskilt starkt positionerat inom områdena snus och elektroniska cigaretter, inklusive e - juice, med elva exklusivitetsavtal med väletablerade rökfria produkter. Norse Impact har tjugofem fysiska butiker, och femton egna nätbutiker.

Börsinformation

Elekcig är listat i Sverige under namnet Norse Impact (NORSE).
Flera av våra kunder är också aktieägare i Norse Impact. Vill du investera i elekcig hittar du mer information på Avanza.

Vår Historia

Elekcig.se är en svenskägd webbutik som säljer E-cigaretter, E-vätska och tillbehör i hög kvalitet. Webbutiken öppnade den 10 August 2013. För oss är det mycket viktigt att våra kunder enkelt har tillgång till support, det är därför vi försöker vi vara online den största delen av dagen. Vi sitter redo att svara på chatten, som du hittar nere i högra hörnet. Att handla hos Elekcig.se är en kvalitetsstämpel i själv. All vår personal har goda kunskaper om produkterna vi säljer och vi behandlar alla lika – oavsett om du bara vill ha hjälp att välja E-vätska, vätskebehållare eller vill veta mer om de avancerade E-cigaretterna.

Elekcig.se är grundat av tidigare rökare som själva använt E-cigaretter för att sluta. Det är därför vi inte tvivlar på att e-cigaretter har en positiv påverkan på kroppen jämfört med de vanliga skadliga cigaretter. Är du mer nyfiken på E-cigaretter kan du läsa mer om dem HÄR. Vi på Elekcig.se strävar ständigt efter att förbättra våra produkter, därför är vi alltid med från starten av själva produktionen så vi kan vara säkra på att ni som kunder alltid får bästa kvalitet. Vi är stolta över att kunna säga att vårt utbud av E-cigaretter är bland världens bäst säljande. Alla våra produkter är av högsta kvalité och är CE-märkta.


Stort sortiment för stor kundnöjdhet

Vi erbjuder en mängd olika märken. Vi erbjuder e-cigaretter från stora tillverkare som Eleaf, Kangertech, Joyetech och Innokin. Även när det gäller E-Juice vill vi erbjuda ett brett urval. Hangsens prisvärda E-Juicer finns i över 40 olika smaker. Dessutom har vi e-vätskor från tyska Avoria och de amerikanska klassikerna från HALO. Under tiden har vi också utökat vårt sortiment till att inkludera de populära franska delikatesserna från Liquideo och Xbud. Förutom E-Juicer har vi även ett stort sortiment av Shortfills, Aromer, Baser och Nikotinshots.

Hos Elekcig.se hittar du ett suveränt urval av e-cigaretter och relaterade kategorier. Vi har alltid ett brett urval så att du aldrig behöver handla hos andra leverantörer. Och om inte det skulle vara nog har vi även suveräna priser, bra leverans och en fantastisk helhetsupplevelse. Här kan du beställa med gratis leverans och om du har förslag eller frågor är det bara att kontakta oss.

Professionell Kundservice

Hos Elekcig.se prioriterar vi högt att våra kunder har lätt tillgång till support. Vi är ofta online så att du kan kontakta oss via chatten nere i högra hörnet av websidan. Du kan även skicka ett mail till info@elekcig.se så kontaktar vi dig snabbast möjligt. Handlar din fråga om en specifik beställning ber vi dig vänligen om att ange ditt ordernummer. Behöver du hjälp snabbt eller svar på dina frågor – kontakta oss! Vår kundservice är alltid glada att kunna hjälpa till. Vi besvarar din skriftliga förfrågan inom 24 timmar (vardagar).

Logga in