Citrus

Många uppskattar en fräsch och frisk smak på sin vape, och varför inte då hämta det från källan av den fruktsort som anses mest fräsch? Här hittar du alla våra shortfill Shake & Vape som har smak av frisk citrusfrukt! Du finner inte enbart smaker med "bara" citrusfrukter, här finns smakkombinationer som innehåller fusions med citrus!

Visa filter Dölj filter
Filteringsmöjligheter:
VG / PG Rotation
50 VG / 50 PG 70 VG / 30 PG 75 VG / 25 PG
Varumärke
Dinner Lady Fcukin Flava Halo I VG Nasty Juice Team120 Twelve Monkeys
Kategori
Citrus Drinkar Frukt Sött
Smakprofil
Björnbär Blåbär Bär Citron Citrus Lemonad
Se resultat
Totalt 13 artiklar
Totalt 1-13 av 13 artiklar

Shortfill med smak av citrus 

Citrussmaken symboliserar ofta fräschet, friskhet och svalkande enligt många. Dessa orden tycker vi samtidigt är en fullkomligt bra anledning till varför man ska vejpa något med smak av citrusfrukter! Många av dessa shortfills har även inslag av citrusfrukter tillsammans med andra smaker, vilket gör att du ofta kan uppleva två smaksensationer i en! Blanda din shortfill med nikotinfri basvätska eller nikotinshots om du önskar nikotin i din vape. Tänk även på att VG/PG förhållandena även är viktiga att notera, då dess olika effekter kan påverka din upplevelse av din vape. 

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.