Kaffe

Denna magiska kaffeböna som förgyller mångas morgnar är helig för många. Men tänk om du kunde njuta av denna dryck var du vill, och när du vill? För det kan du! Vi på Elekcig.se har ett stort sortiment shortfill shake & vape produkter som har en smak av just kaffe! Nu kan du njuta av denna smak utan att behöva oroa dig för att bli påverkad av koffein, för en shortfill shake & vape innehåller inte koffein utan bara den varma och aromatiska smaken av kaffe! Nedan hittar du alla våra shortfills som smakar som kaffe!

Visa filter Dölj filter
Filteringsmöjligheter:
VG / PG Rotation
70 VG / 30 PG
Varumärke
Dinner Lady
Kategori
Tobak
Smakprofil
Tobak
Se resultat
Totalt 1 artiklar
Café Tobacco - Dinner Lady
199 kr
Lägg i varukorg
Totalt 1-1 av 1 artiklar

Shortfill med smak av kaffe 

Drömmer du om att kunna uppleva kaffesmaken senare på kvällen, men vågar inte på grund av koffeinet? Eller är du trött på att bränna halsen varje morgon när du sveper snabbt i dig kaffet innan du ska iväg? Dessa problemen har du inte med dessa shortfills! Njut av en kaffesmak som inte innehåller någon nikotin och som inte riskerar att spillas över din nytvättade tröja. Dessa shortfills finns i många olika kaffesmaker, välj mellan latte, espresso och många fler smaker! Du hittar även shortfills som har flera olika smaker i en, varav kaffe är en utav smakerna. Upptäck din nya kaffe shortfill idag!

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.