Blogg - Allt inom E-cigg & Vaping!

Top 3 Bästa Vape Tipsen I Vinter

Top 3 Bästa Vape Tipsen I Vinter

Är du redo för kyla? Vintern kan påverka vaping och vad du behöver tänka på när temperaturen sjunker. För att se till att dina e-cigg fungerar fullt ut har vi satt ihop en lista med våra vapingtips för vintern. Så låt oss dyka ner i vår guide om allt som har med vintervaping att göra.



1. Lämna inte din utrustning ute i det kalla vädret

Låga temperaturer och elektronik är aldrig en bra kombination. Det är väl känt att kylan i allra högsta grad kan påverka batteriets prestanda. Det kommer inte bara att minska laddningskapaciteten på ditt batteri utan även effekten, så för er som är ute efter stora moln kommer er rädsla för minskad watt effekt bli verklighet.

Kul fakta: När litiumbaserade batterier förvaras under -20°C slutar de fungera, men de kan användas igen när temperaturen är återställd.



2. Håll din e-juice borta från kylan

Även om kylan sannolikt inte kommer att skada din juice permanent på samma sätt som värme kan, kommer kylan att öka viskositeten och göra e-juicen extremt tjock. Detta är ett stort problem då det gör det mycket svårt för coils att suga upp vätskan ordentligt, vilket orsakar "dry hits" och bränner ut din coil efter en dag. Inte roligt! Om du har en flaska e-juice som har stått i kylan, placera den helt enkelt i rumstempererad miljö tills återgår till sin normala konsistens. Skaka den ordentligt och sen är det bara att vejpa på. Försök inte att "värma upp" den på något annat sätt eftersom det sannolikt kommer att skada vätskan.



3. Undvik metall drip-tips

Har du någonsin slickat på en frusen stolpe? Förhoppningsvis svarade du nej, men om du svarade ja var det förmodligen inte en särskilt trevlig upplevelse. Ni som svarat nej har förmodligen fortfarande en ganska bra idé om varför man inte ska slicka frusna stolpar. Metalliska drip-tips är precis som den där frusna stolpen, men för dina läppar. Det kommer göra att dina läppar riskerar att tappa värme och fukt, något som leder till sprickor, blödningar och andra obehagliga saker. I värsta fall kommer dina läppar att fastna på din drip-tip och du får be din kollega att hälla lite av sitt nudelvatten i ditt ansikte. Inte kul.

 

Vi hoppas att du gillade dessa tips och råd som vi har gett i den här guiden. Vilket tips kommer du att använda dig mest av i vinter?

Logga in