Aspire batterier till E-cigaretter

Aspire har år efter år fått bra recensioner från både företag i branschen samt från vejpare världen över. Deras batterier har inte minst fått samma uppmärksamhet. Pålitliga och starka batterier i stort utbud från Aspire finner du i denna kategorin!

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Kvalitetsbatterier från Aspire

Batterierna kommer med en kapacitet av både 1600 och 2000 mAh, alltså betydligt mer än många andra. Det gör att du inte behöver ladda ditt batteri så ofta. Därtill kommer att du själv kan variera på batteriets styrka beroende på vad du önskar dig av din E-cigarett upplevelse. Det finns också en rad andra häftiga funktioner i Aspires batterier. Batterierna har skydd mot överladdning, så du riskerar inte att ditt batteri går sönder när du laddar det. Omvänd börjar batteriet också blinka när det är nära att ta slut. Du vet alltså när det är dags att ladda batteriet vilket är väldigt hjälpsamt.

Något nytt är att du också kan stänga av batteriet. Det finns ingen anledning för att använda ström i onödan på standby. Därför kan du bara stänga av dessa batterier och därmed E-cigaretten efter varje användning. Med ett batteri från Aspire har vi det alltså att göra med ett kvalitetsbatteri som inte kommer svika dig. Aspires produkter får löpande bra recensioner från kunder och diverse recensions-hemsidor kommer därför ger dig ett intryck av att det handlar om en kvalitetsprodukt när du köper batterier från Aspire.

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.