Vision Spinner batterier till din E-cigarett

Batterier från Vision Spinner är framstående på marknaden. Deras batterier är kraftfulla och har högt antal mAh, vilket gör att du kan använda din E-cigarett längre innan du behöver ladda den på nytt. Vi har ett stort utbud av Vision Spinner batterier och du hittar dem här nedan! 

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Vision Spinner batterier med variabel volt

En annan fördel med Vision Spinner batterier är att du kan justera voltmängden på din el-cigarett. Du får alltså möjligheten för att anpassa din upplevelse med E-cigaretten till dina egna önskningar. Ju fler volt du väljer desto mer damp kommer du få. Om detta tilltalar dig är ett Vision Spinner batteri ett bra val för dig. Det är också denna smarta feature som gav namnet till batteriet. Man måste nämligen bara vrida (spin) på en skiva i bottnen av E-cigaretten för att justera voltmängden. Enklare blir det inte.

Hur långt håller ett Vision Spinner batteri?

Även dessa kvalitetsbatterier från Vision Spinner håller sig inte för evigt. Hos Elekcig.se är vår rekommendation att du byta batteriet till din E-cigarett varje 6-12 månader. Det är såklart ganska variabelt vilket man skulle ha i omtanke. Det är till exempel relevant hur och hur ofta man brukar E-cigaretten för att det har ett stort inflytande på batteriets livstid. Vision Spinner batterier är dock kända för deras höga prestationsförmåga och batteriernas livstid är motsvarande hög. Man behöver alltså inte oroa sig allt för mycket om det. Dessa batterier är fantastiska.

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.