E-Juice med smak av kryddor

Vi vet ju redan att man kryddar maten, men varför inte krydda till e-juicen? Detta har många e-juice producenter tänkt på och därför skapat e-juicer med kryddor! Här hittar du e-juicer som har kryddor i sina smaker! 

Visa filter Dölj filter
Filteringsmöjligheter:
VG / PG Rotation
50 VG / 50 PG
Nikotinhalt
0 mg
Kategori
Tobak
Varumärke
Aramax Halo
Smakprofil
Nötig
Se resultat
Totalt 2 artiklar
Aramax | Classic Tobacco | 10ml
Finns i 5 olika nikotinstyrkor (0,3,6,12,18mg)
fr. 39.90 kr
Royal Seven | Woodsy Blend | 50VG
Denna shortfill från Halo är den perfekta följeslagaren, med smak av torr...
139 kr
Lägg i varukorg
Totalt 1-2 av 2 artiklar

E-juice med smaker av kryddor 

Krydda till din tillvaro med e-juice som smakar kryddor! Hos oss på Elekcig.se hittar du e-juice som har smaker av till exempel kanel eller anis. Vad du väljer för e-juice till din elcigg är avgörande för hela din vejpingupplevelse. Det är viktigt att hitta en e-juice som du trivs med och gillar, så vi uppmuntrar att du testar dig fram för att hitta smaken som passar dig. Då kryddor är något som är fundamentalt i din mat, varför inte se det som fundamentalt i din vape? Du hittar i denna kategori en mängd olika e-juicer som har smakkombinationer där en krydda är en av smakerna som du upplever. Testa en e-juice med smak av krydda idag! 

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.