Slutaröka paket

Är du nybörjare inom vaping? Då är en av våra startpaket definitivt lösningen för dig. Med ett e-cigarettspaket får du en komplett paketlösning med alla nödvändiga delar inkluderade så att du kan börja direkt så snart du får paketet.

Fördelen med ett  e-cigarettstartpaket är att du får en komplett lösning direkt. Som nybörjare vet vi att det kan vara svårt att välja enskilda delar till e-cigaretten. Med en startpaket har vi inkluderat allt du behöver utan att behöva spekulera om vilken e-juice du ska välja. Lätt, eller hur?

Totalt 1 artiklar
VONT | Device Kit 10mg | 3-pack
Vont Pod Kit är en e-cigarett som är användarvänlig och har en enkel...
199 kr
Lägg i varukorg
Totalt 1-1 av 1 artiklar

Sluta röka-paket för alla plånböcker

Vi har gjort allt för att välja våra paket med omsorg - alla paket med som vi har valt att sätta ihop gör det kommer att finnas paket i olika prisklasser så det kommer att finnas något för varje plånbock.
När du ska sluta röka handlar det om att få den bästa upplevelsen och därmed göra det enkelt för dig att fimpa cigaretterna och dåliga vanor. Därför vi har gjort det enkelt för dig genom att skapa paketpriser för allas ekonomi.

Sluta röka med ett av de populära podsystemen.

I utvalda Sluta röka-paket hittar du också de som innehåller de populära podsystemen. Så om du överväger att fimpa cigaretterna är ett podsystempaket ett bra val som även under de senaste åren har vunnit svenskarnas hjärtan och detta är naturligtvis av goda skäl - podsystem är otroligt användarvänliga och för en nybörjare det kommer att vara ett riktigt bra och enkelt alternativ som säkert kommer att ge dig en riktigt bra upplevelse..

 

Vilket e-cigarettspaket ska jag välja?

Du kan säkert välja en av våra startpaket för cigaretter. Våra kompetenta tillverkare ser till att kvaliteten är högst upp i varje startpaket. Av den anledningen kan det vara färgen och designen som i slutändan avgör ditt val. Är du mer för en liten e-cigarett som är lätt att bära i fickan? Eller kanske du hellre vill ha en större där du får mer kraft att generera mycket ånga? Under varje e-cigarettspaket har du möjlighet att läsa om produkten så att du slutligen kan välja rätt e-cigarett för dina behov. Fortfarande i tvivel? Du kan kontakta oss direkt i vår chatt där vi alltid är redo att hjälpa dig med köp av en e-cigarettspaket.

Vi önskar dig stort nöje med din första e-cigarett!

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.