Variabel volt/watt-kits

Om du har använt E-cigaretter ett tag så kan det vara tid att investera i en E-cigarett som har variabel watt eller volt. På så sätt kan du helt själv välja hur stark dina inställningar kan vara och skräddarsy din upplevelse med E-cigaretten tills den passar perfekt till dig och dina behov.

Totalt 1 artiklar
Eleaf | iStick Pico 75W TC
OBS! Den här e-cigaretten kräver ett externt vape batteri som köpes separ...
449 kr
1+
449 kr/st
Totalt 1-1 av 1 artiklar

Massor av ånga och massvis med smak

Vanliga standard E-cigaretter, alltså de som oftast liknar vanlinga cigaretter, kör för det mesta på ett batteri med 3,7 volt och en atomizer med 2,4 ohm. Detta är jättefint att börja med och här får du också bra ånga och en bra smak från din E-juice. När du byter till en E-cigarett med variabel volt eller watt, så kan du plötsligt själv justera lite på din E-cigarett upplevelse. En E-cigarett med variabel volt/watt gör det möjligt för dig att justera på hur mycket volt och watt som du vill ha i output. På så sätt kan du skapa mer ånga från din E-cigarett om det är det du önskar. Utöver det så är det möjligt att få en starkare throat-hit vilket många erfarna E-cigarettbrukare använder sig av. När man använder en E-cigarett på vilken det är möjligt att ändra volt eller watt så kan man också experimentera med hur en vis typ av E-juice smakar som bäst. Kanske kommer du på att några E-juice typer smaker bättre vid en låg spänning än andra. På så sätt är det möjligt för dig att skräddarsy din ångupplevelse, så att det passar precis till dina behov.

Här får du de bästa E-cigaretterna med variabel volt/watt

Hos Elekcig.se säljer vi flera olika typer av E-cigaretter med variabel volt och watt. Vi säljer dessa i många olika designer och färger, så att du kan hitta precis den varianten som passar bäst till dig och din smak. Välj till exempel det fina eVic-VTC Mini kit från Joyetech, om du är efter en fin E-cigarett i mjuka färger. På den kan du dessutom justera på temperaturen! Vill du hellre ha en look som är lite råare så är en SUBOX Mini från Kangertech kanske någonting för dig. Denna E-cigarett kommer i en stilren look och traditionella färger. Hitta den E-cigaretten med variabel watt eller volt som passar bäst till dig direkt här.

Logga in