Tankar och vätskebehållare från Vaporesso

Vaporesso är ett elcigarettsföretag som skapar elcigaretter samt tillbehör till elcigaretter. Hos oss hittar du ett stort sortiment av både deras elcigaretter och deras tillbehör. I denna kategori hittar du tanks vätskebehållare från Vaporesso!

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Tanks från Vaporesso

Söker du efter en tank som är pålitlig och som samtidigt har snygg design? Vaporesso är en internationellt erkänd producent av elcigaretter, tanks, coils och mer! Denna Kinesiska producent har skapat de välkända Guardian tank och NRG SE Mini tank. Att välja rätt vätskebehållare till din elcigg är viktigt, då det kan avgöra din komfort och funktionalitet på din elcigarett. Hur mycket vätska du vill få plats med, möjlighet att justera luftflödet och mer styrs av din vätskebehållare. Tänk på att välja en vätskebehållare som passar det batteri och mod som du har på din elcigarett. Det finns nämligen ingen universell storlek på dessa. Dock så brukar de flesta ha en så kallad 510 gänga, vilket är det vanligaste på marknaden och passar många. 

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.