Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Laddare till E-cigaretter

Här finner du vårt urval av laddare så att du alltid kan ladda upp din E-cigarett oavsett om du befinner dig i bilen, skolan eller på jobbet. Vi har alla möjliga typer av laddare till din E-cigarett. Så oavsett om din E-cigarett har inbyggt eller utbytbart batteri, som t.ex. 18650 batteri kan du alltid vara säker på att du kan ladda upp batteriet om det är tomt.

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Handlar nu enligt
  1. Varumärke
    Hangsen
  2. Rensa allt
Varumärke (1)
  1. Eleaf4 varor
  2. Hangsen1 vara
  3. Nitecore5 varor
mindre
Andra kategorier

Totalt 1 produkter

Totalt 1 produkter

Totalt 1 produkter

Totalt 1 produkter

När du är i bilen med E-cigaretten

Du tar säkert med din E-cigarett var du än går och därför är det också väldigt viktigt att strömmen inte tryter i bilen. Det är väldigt obekvämt när det händer men det finns såklart en lösning! Vi är stolta över att ha en laddare för bilen i vårt sortiment. Med den kan du ladda din E-cigarett i bilen och kommer aldrig tryter strömmen igen. Idag finns det väldigt många laddare som har USB kontakter vilket är otrolig smart. Datorer, bilar osv. har USB kontakter och du har därmed möjligheten att ladda din E-cigarett på alla möjliga ställen.

I vårt sortiment hittar du dock också många olika Nitecore Universal laddare vilka är riktigt intelligenta laddare. De kan själv få reda på vilken typ batteri du försöker ladda oavsett om det är Li-ion, NI-MH eller NI-CD. Du kan alltså vara säker att dina batterier blir korrekt uppladdat.

Tillbehör till din laddare

Hos Elekcig.se har vi inte bara själva laddarna. Vi har också ett urval tillbehör till dem. Du kan alltid hitta reservdelar ifall du behöver extra sladdar, en ny strömkontakt eller till exempel en laddningshållare? En laddare är bland de viktigaste tillbehören till E-cigaretter. Utan ström fungerar ingenting. Därför har vi alltid ett stort urval av laddare till el-cigaretter.