Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Baser till att blanda E-juice

Här hittar du basvätskor som inte innehåller nikotin och kan användas för att skapa din egna e-juice eller att blanda med din shortfill, shake&vape. Detta är en vätska som du blandar med istället för nikotin i din shortfill om du vill ha en shake & vape helt utan nikotin. Det är även den vätska du använder dig av om du vill skapa en egen e-juice med hjälp av aromer. 

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Varumärke
  1. Chemnovatic1 vara
  2. Norrland3 varor
mindre
VG / PG nivå
  1. 30 VG / 70 PG1 vara
  2. 50 VG / 50 PG2 varor
  3. 70 VG / 30 PG1 vara
Andra kategorier

Totalt 4 produkter

Totalt 4 produkter

Totalt 4 produkter

Totalt 4 produkter

Att blanda egen E-juice ger många möjligheter

Basvätskan är en viktig del när du ska blanda själv. Det ligger redan i namnet och basen utgör också den största delen av din färdiga E-juice. Därför är det viktigt att basvätskan är korrekt framställd och vi har valt ut våra baser väldigt noggrant så att du bara kan hitta produkter som är godkända och säkra och uteslutande består av EU-godkända råvaror.

Våra baser har en klar färg och doft och oavsett vilken variant du väljer att blanda med så kommer din arom säkert kommer bra igenom och fungera helt fantastiskt i samband med basen. Det finns många möjligheter när du vill blanda din egen E-juice. Du kan köpa våra baser i storlekarna 100 ml, 500 ml och 1 L och så kan du välja fördelningen på ingredienserna PG och VG. Oavsett vilken variant du väljer så garanterar att du kommer få ett bra resultat om du blandar basen med en arom på rätt sätt. Det är viktigt att du mer eller mindre följer rekommendationen för fördelningen av arom och basvätska som oftast anges för en viss arom. Basen borde alltid utgöra den största delen av din E-juice så att den får rätt smak. 

Enkelt att använda

När du köper en basvätska så kan du direkt komma igång med den. Du behöver alltså bara blanda den med en arom och du kommer ha din helt egen E-juice. Baserna har en lång hållbarhet men du borde inte utsätta dem för direkt solljus då detta kan skada kvaliteten. Förvar dina basvätskor alltså torr och vid rumstemperatur så kommer den ge dig många fantastiska E-juicer.