El-cigaretter - Stort urval av elektriska cigaretter

Här finner du vårt stora sortiment av elektroniska cigaretter. Hos oss på Elekcig.se har vi produkter för alla, från nybörjare till erfarna E-cigarett användare. E-cigaretterna finns tillgängliga i många olika storlekar, färger, batteristyrkor och watt. Självklart är alla produkter CE godkända. Vi försöker ständigt hålla oss uppdaterade med de nyaste modellerna och främsta märkena samtidigt som vi försöker hålla låga priser på våra El-cigaretter.

Har du frågor eller funderingar om våra produkter så tveka inte att kontakta vår fantastiska kundtjänst. Vi hjälper er gärna!

Visa filter Dölj filter
Filteringsmöjligheter:
Color
Varumärke
Aspire eGo Eleaf eLite Grizzly Hangsen JoyeTech N-One Nasty Juice Vaporesso Vaptio Veiik VONT VooPoo
Se resultat

Grundläggande om Elcigaretter

I väldigt stora drag kan man säga att en elektronisk cigarett värmer upp smaksatt vätska som blir till vattenånga som man inhalerar. Tyvärr är det funktionsmässigt lite krångligare än så. Begreppen kan förvirra dig, speciellt i början, men bli inte rädd! Det är faktiskt enklare än vad du tror.

Vätskebehållare / Tank

Vätskan, så kallad e-juice eller e-liquid (e-vätska), kan innehålla både nikotin samt vara utan nikotin. E-juice finns i en mängd olika smaker och utföranden, och vi på Elekcig.se har ett brett utbud av dessa. E-juicen fyller man på i vätskebehållaren, som sitter under munstycket. Hur du fyller din Elcigarett med vätska beror på vilken E-cigarett du har, så läs alltid instruktionerna innan du fyller på. Det brukar även finnas en ordination angående hur mycket e-vätska som är tillåtet att fylla på. Vätskebehållaren kan ha kapacitet från 1,5 ml till mer än hela 6ml, allt beror på modellens kapacitet.

Coil

Coilen är nog en av de minsta beståndsdelarna av din El-cigarett men den är nog den mest centrala delen. En coil värmer upp din e-juice och hjälper vätskan att bli till ånga. Det är ofta din coil som avgör hur mycket motstånd (ohm) och därmed ånga som kan produceras. Coils är en förbrukningsvara och därför något du regelbundet behöver byta ut för att uppnå bästa resultat och smak på din E-cigarett. Cirka varje 4:e vecka bör man byta ut sin coil. Vi på Elekcig.se har många coils och vi hoppas på att kunna erbjuda coils för varje persons individuella tycke och smak, samtidigt som vi erbjuder dem för förmånsenliga priser. Vi på Elekcig.se tycker inte det bör kosta skjortan för att uppnå bästa smakupplevelse av sin Elcigarett!

Aktiveringsknapp

Vissa Elcigaretter har flera olika knappar medan andra har bara en, eller kanske ingen alls. Vanligast är dock att det finns en knapp och det är aktiveringsknappen. Denna knappen startar uppvärmningen av din e-juice, och det är denna knapp du bör hålla inne när du ska ta ett bloss. Ofta är det även denna knappen du ska trycka på vid avstängning av din E cigarett eller för att öppna eventuell meny. Då brukar det krävas att man ska trycka flera gånger snabbt på aktiveringsknappen. Läs instruktionerna för just din E-cigarett för bästa hantering. För de E-cigaretter som inte har en aktiveringsknapp identifieras din inandning i munstycket och startar batteriet automatiskt.

Batteri

Bonus information skulle kunna vara att din Elcigarett består av ett eller två uppladdningsbara batterier och i vissa fall är även batteriet inbyggt i din Elcigarett. Exempelvis så har Vaporesso Target mini 40W TC inbyggt batteri, samtidigt som Eleaf iKonn 220 med Ello kit har plats för 2 kraftfulla 18650 – batterier. Batterier finns i många utföranden och egenskaper och passar därför olika E cigaretter olika bra. Ett begrepp som du kommer stöta på är mAh, som står för millampere-hour och betyder hur mycket ström som ditt batteri kan innehålla och hur länge det varar innan det behöver laddas. Det är inte att förvirra med voltstyrkan, som betyder hur kraftigt ditt batteri är och hur mycket ström som produceras. För krångligt? Kontakta oss gärna om du behöver hjälp att hitta det bästa batteriet för dig och din E cigarett!

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.