Nytt pris
Eleaf | Eleaf iJust 2 | Silikon Airflow Ring i gruppen Tillbehör / Andra tillbehör hos Eurobrands Distribution AB (Elekcig) (1000893)
Eleaf | Eleaf iJust 2 | Silikon Airflow Ring

Eleaf | Eleaf iJust 2 | Silikon Airflow Ring

Art.nr: 1000893

Denna luftflödeskontrollring är designad för Ijust 2 atomizers och med dem kan du justera luftflödet i atomizern. Ringen är gjord av silikon, vilket gör produkterna mer bekväma och användarvänliga. Ytan ser till att du får ett bättre grepp om din E-cigarett så att den inte glider ur handen och ringen är dessutom flexibel vilket gör att du enkelt kan justera luftflödet.

Denna Airflow Control Ring är designad för Ijust 2 atomizers och med dem kan du justera luftflödet i atomizern. Ringen är gjord av silikon vilket gör produkterna mer praktiska och användarvänliga. Ytan ser till att du får bättre grepp om E-cigaretten, så att den inte glider ur handen. Ringen är även flexibel vilket gör att du enkelt kan justera luftflödet.

Läs mer

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Pris
12 kr
Color
Välj Color
Blå Grön Gul Vit
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Tekniska specifikationer

Färg: Blå , Grön , Gul , Vit
Tillverkningsland: Kina

Beskrivning

Eleafs iJust 2 silikonringar finns i fyra olika färger: blå, grön, röd och vit.

%
%
ml /ml
%
%
ml
ml
Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.