Nytt pris
Bright Tobacco - Liqua i gruppen E-Juice / MÄRKEN / Liqua hos Eurobrands Distribution AB (Elekcig) (DK1001755)
Bright Tobacco - Liqua

Bright Tobacco - Liqua

Denna E-juice är för dig som vill ha den klassiska tobakssmaken i mildare grad. Genom att ge en hint av trä och delikata aromer får den undertoner som drar minnen tillbaka till varma sommarkvällar och trevliga stunder.

Läs mer

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Delsumma
45 kr
Nicotine level
Välj Nicotine level
0mg 12ng 6mg
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Tekniska specifikationer

Kategori: Tobak
Nikotinhalt: 0 mg , 12 mg , 6 mg
Smakprofil: Tobak
VG / PG Rotation: 50 VG / 50 PG
Volume in bottles: 10
Art.nr:DK1001755

Beskrivning

Denna E-juice är för dig som vill ha den klassiska tobakssmaken i mildare grad. Genom att ge en hint av trä och delikata aromer får den undertoner som drar minnen tillbaka till varma sommarkvällar och trevliga stunder. Vätskan är dock inte bara tillägnad sommaren. Vätskan kan lätt användas på vintern, där den kommer att ge uppmuntran i de kalla tiderna. Dessutom är vätskan idealisk för alla företag - precis som en vanlig cigarett.

Blandningsförhållandet är 50% PG (propylenglykol) och 50% VG (vegetabiliskt glycerin), vilket gör att vätskan med fördel kan använda ångor genom att använda hög ohm spolar. Liqua är känt för att göra högkvalitativa vätskor som kan användas av alla ångfartyg. Denna E-juice med mild tobakssmak uppfyller alla kriterier. En bra vätska för dagligt bruk, speciellt lämplig för den som inte vill röka, men ändå saknar tobakssmaken. Vill du ha en starkare smak av tobak har vi även en vätska som kan uppfylla det önskemålet.

%
%
ml /ml
%
%
ml
ml
Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.