Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

RBA och RDA - Rebuildable Atomizers och drippers

Under de senaste åren har fler och fler personer börjat använda E-cigaretter. Många av dessa har tidigare rökt och slutat med vanliga cigaretter. I början använde de flesta E-rökare traditionella el-cigaretter med få inställningsmöjligheter. Men när fler och fler användare blev mer erfarna i bruk av E-cigaretter uppstod det ett behov av produkter med fler inställningsmöjligheter med vilka man kunde individualisera den egna E-cigarett-upplevelsen. Därför ser vi idag att producenterna ser till att man kan skruva och vrida på flera olika egenskaper så att man uppnå det fullkomliga målet: den perfekta el-cigarett upplevelsen.

En av uppfinningar som har kommit från producenternas sida är RBA- och RDA-vätskebehållarna som finns i denna kategori. RBA och RDA står för ReBuildable Atomizer och ReBuildable Dripping Atomizer. Vi beskriver dem längst när ifall du inte är bekant med dessa två typer av vätskebehållare.

Vi kan inte hitta produkter som matchar valet

Vad är en RBA?

En RBA, ReBuildable Atomizer, har oftast en tank för E-juice. Det betyder att du inte måste fylla på E-juicen så ofta som vid en RDA. Du har fortfarande möjligheten att bygga dina egna coils så som du vill ha dem men det är inte så lätt att modifiera en RBA som en RDA.

Vad är en RDA?

En RDA, ReBuildable Dripping Atomizer, ger dig möjligheten att droppa in din E-juice direkt. Det är därför det inte är så mycket E-juice i spelet vid en tidpunkt som vid en RBA och du måste påfylla lite oftare. Fördelen är dock att du kan modifiera din RDA lättare än din RBA. Det är till exempel möjligt att ändra på din RDA’s ohm-output. För att bestämma vad som passar bäst till dig kan du läsa lite om varje produkt på våra produktsidor.