Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Wismec Mods

I denna kategorin hittar du mods från producenten Wismec. Wismecs mods är perfekta för dig som vill ha en kraftfull mod med de senaste funktionerna och en utpräglad design som inte går att missta för någon annan tillverkare.

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Färg
Andra kategorier

Totalt 5 produkter

Totalt 5 produkter
  1. Wismec | WISMEC Reuleaux RX200S TC Express Kit | Box | Mod
    Slut i lager

Totalt 5 produkter

Totalt 5 produkter

Mods från Wismec - En storfavorit bland Vapers

Trots att Wismec varit verksamma inom E-cigarettbranchen länge är de förhållandevis okända bland väldigt många användare av E-cigaretter.
Deras strategi har istället till stor del varit att ta åt sig en stor del av det allt snabbare växande segmentet av E-cigarettmarknaden som kallas Vapers.
Med kraftfulla mods och tekniska innovationer uppfyller Wismec de många krav som ställs av Vapers. Många av de tekniska innovationerna i modsen har Wismec utvecklat själv.
Dessa har i många fall anammats av andra tillverkare.
En av Wismecs egna innovationer är bland annat modden Reuleaux RX 2/3 där man ges möjlighet att växla mellan att använda 2 eller 3 batterier beroende på hur mycket kraft man behöver.

Att Wismec lägger stort värde på design blir uppenbart när man tittar på deras produkter. Wismec använder sig ofta av välkända gäst-designers för deras produkter.
Förutom gäst-designers görs all deras produktdesign i USA och tillverkningen i Kina.